Ždralo ogorčen na sudije u Parizu: "Ne mogu da shvatim ovo"

Već je kritikovao suđenje u Parizu nakon eliminacije Sare Ćirković

31.07.2024. 14:18
  • Podeli:
Mirko Ždralo-64cf80e552066.webp Foto: BSS

Natalia Šadrina, predstavnica Srbije u kategoriji do 60 kilograma, izgubila je od Kineskinje Jang Venlu u četvrtfinalu, prve favoritkinje za zlato na olimpijskom turniru u Parizu.

Selektor bokserske reprezentacije Srbije Mirko Ždralo ogorčen je odlukom sudija u porazu Natalije Šadrine.

"Pre svega, imali smo meč u kom je Sara Ćirković, u prvom meču, zaista, da kažemo, po svim sudijama i snimku koji smo posle videli, zaista nezasluženo izgubila. Evo, danas imamo još jedan ubedljiv meč Natalije Šadrine, gde je protivnica dobila javnu opomenu zbog opstruisanja borbe, i Natalija je pobedila i prvu i drugu i treću rundu. U drugoj je podeljena odluka bila, i na kraju, ta javna opomena oduzima kod svih sudija po bod. Tako je ta runda bila izjednačena, kako god oni odlučili. Ne mogu da shvatim ovo, ali sve je moguće", rekao je Ždralo.

On je već kritikovao suđenje u Parizu nakon eliminacije Sare Ćirković.

Nakon poraza Šadrine on je aplaudirao sudijama.

"Iz znaka protesta koji je dozvoljen, mimo toga, ništa drugo ne možemo da uradimo", zaključio je selektor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()