Prvi čovek PSŽ-a ne štedi najboljeg: Mesi pokazao nepoštovanje prema klubu

Argentinski fudbaler je više puta izjavio da mu je bilo mnogo teško u Pari Sen Žermenu i istakao da nije uživao u igri

10.01.2024. 13:13
  • Podeli:
Lionel Mesi-647dd9f5a362b.webp Foto: AP Photo/Michel Euler/Tanjug

Predsednik Pari Sen Žermena, Naser Al Kelaifi, smatra da je bivši igrač francuskog tima Lionel Mesi pokazao veliko nepoštovanje prema klubu.

Mesi je dve sezone igrao za PSŽ, a prošle godine je napustio klub iz Pariza i odlučio da nastavi karijeru u Interu iz Majamija.

Argentinski fudbaler je više puta izjavio da mu je bilo mnogo teško u Pari Sen Žermenu i istakao da nije uživao u igri.

"Razgovaramo kada smo tu, a ne kada nas nema. Imam veliko poštovanje prema njemu, ali ako neko želi loše da govori o Pari Sen Žermenu posle odlaska iz kluba, to nije dobro. To nije poštovanje. On nije loš čovek, ali meni se to ne sviđa. Moj komentar nije samo za Mesija, nego za sve", rekao je Kelaifi za RMC.

On je objasnio zašto Mesiju nije bilo dozvoljeno da iznese trofej koji je sa Argentinom na Svetskom prvenstvu u Kataru na stadion "Park prinčeva".

"Mi se nalazimo u Francuskoj, a Mesi je pobedio Kilijana Mbapea. Mi smo francuski klub. Ne želim ni da ceo stadion bude protiv njega. Mislim da to moramo da poštujemo", rekao je Al Kelaifi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()