Razvodi se Nikola Peković: Bivši košarkaš već ima novu devojku?

Šuška se da već planira novo venčanje

08.07.2024. 20:04
  • Podeli:
nikola pekovic-668c29bb49022.webp Foto: Ivica Veselinov/ATAImages

Bivši košarkaš Nikola Peković, kako Kurir saznaje, napustio je suprugu i odlučio da se razvede. Prema nezvaničnim informacijama, on mesecima već nije u Crnoj Gori a navodno je razlog tome nova devojka s kojom je ušao u emotivnu vezu.

Podsetimo, proslavljeni košarkaš i njegova još uvek zakonita supruga, doktorka radiologije Violeta Peković, upoznali su se 2015. a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine, bračni par je dobio sina.

"Oni već neko vreme žive odvojeno, Nikola Peković gotovo da ne boravi mesecima u Crnoj Gori. Priča se da je našao novu devojku i da je ona zaposlena u jednom javnom preduzeću u Srbiji. Navodno puno vremena provode zajedno i pitanje je dana kada će podneti papire za razvod od Violete, s kojom je zvanično u braku osam godina", kaže izvor Kurira.

S novom devojkom, navodno je nedavno viđen u Sarajevu.

"Priča se da je toliko zaljubljen da već planira novo venčanje, iako se zvanično još uvek nije razveo od Violete", kaže izvor Kurira.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()