Snimak malog Delije obišao planetu, sad mu se njegova Zvezda revanširala

Upoznao svoje heroje

06.11.2023. 15:44
  • Podeli:
kk crvena zvezda arena-6530420c372c4.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Bajern u poslednjem odigranom kolu Evrolige, a rekcija jednog mladog navijača oduševila je sve.

Jago Mateuš dos Santos će verovatno upamtiti po svom prvom šutu za pobedu u dresu Zvezde, a jedan mališan po svojoj reakcije na pobedu svog omiljenog tima.

Snimak dečaka koji rukama prekriva oči, a zatim diže ruke u zrak posle koša i počinje da se raduje obišao je planetu.,

Zvezda je napravila fantastičan potez, prepoznavši ovo i osim što je podelila snimak po društvenim mrežama tog dečaka je odlučila da sprovede kroz svlačionicu i upozna ga sa igračima.

Odmah su fotografije objavili na društvenim mrežama,  a odmah da je dečak presrećan što je upoznao svoje heroje.

Crvena zvezda sledeći meč Evrolige iga na gostujućem terenu protiv Barselone od 20.45.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()