Specijalan poklon za kapitena fudbalera Srbije Dušana Tadića od FSCG

Srbija je sinoć pobedila 3:1, a Tadić je postigao jedan gol za svoj tim

18.10.2023. 15:58
  • Podeli:
Dušan Tadić-652ef19ceb4f7.webp Foto: Darko Vojinović/Tanjug

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić dobio je od Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) dres crnogorske selekcije sa njegovim prezimenom i simboličnim brojem 100, saopštio je danas FSS na društvenim mrežama.

Tadić je sinoć na meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. između selekcija Srbije i Crne Gore odigrao 102. meč za nacionalni tim "orlova". 

Srbija je pobedila 3:1, a Tadić je postigao jedan gol za svoj tim.

"Tadić je povodom nedavno odigrane stote utakmice u dresu Srbije dobio specijalan poklon od selekcije Crne Gore. Kapiten 'orlova' i FSS zahvaljuju se reprezentaciji i FSCG na zaista predivnom gestu", saopšteno je iz FSS.

Tadić je jubilarni 100. meč u dresu Srbije odigrao u septembru u Kaunasu na meču protiv Litvanije.

FSS je sinoć uoči duela sa Crnom Gorom uručio Tadiću "Zlatnu plaketu" i uramljeni dres Srbije sa broj 100.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()