Srbija ubedljiva protiv Hrvatske: Odbojkašice ostvarile treću pobedu u Ligi nacija

Srbija je drugu sedmicu u Ligi nacija završila sa tri pobede

18.06.2023. 09:07
  • Podeli:
Odbojkaški savez Srbije-648ead2d33cf3.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je jutros u Braziliji selekciju Hrvatske 3:1, po setovima 25:16, 25:11, 23:25 i 25:17 poslednjem meču II sedmice Lige nacija.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Sara Lozo sa 25 poena, dok je Ana Bjelica dodala 21. U poraženom timu najbolje su bile Martina Samadan i Lucija Mlinar sa po 11 poena.

Meč je trajao 87 minuta, a Srbija se nalazi na devetom mestu sa 10 bodova. 

Srbija je drugu sedmicu u Ligi nacija završila sa tri pobede i to protiv Japana, Tajlanda i Hrvatske, i jednim porazom od domaćina turnira, Brazila.

Srbiju, nakon kratke pauze, očekuje treća sedmica Lige nacija od 27. juna do drugog jula u Savonu gde će odmeriti snage sa Kinom, Nemačkom, Dominikanskom Republikom i Bugarskom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()