Tadić: Očekuje nas važan meč sa Bugarskom, želimo pobedu u Razgradu

Srpski reprezentativci okupili su se danas u Staroj Pazovi na pripremama za mečeve sa Jordanom i Bugarskom

12.06.2023. 14:06
  • Podeli:
FSS Dušan Tadić-64870a07a3aa3.webp Foto: Fudbalski savez Srbije

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je danas da očekuje pobedu protiv Bugarske u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP 2024. sa šest bodova.

Srpski reprezentativci okupili su se danas u Staroj Pazovi na pripremama za mečeve sa Jordanom i Bugarskom.

Srbija će u Beču u petak igrati prijateljski duel sa Jordanom, a četiri dana kasnije sastaće se u Razgradu sa Bugarskom u kvalifikacijama za EP 2024.

"Pred nama je važan meč sa Bugarskom, imamo vremena da se pripremimo i ostvarimo pobedu koju svi želimo", rekao je Tadić, prenosi zvanični sajt FSS.

Danas je u centru Beograda u ulici Makedonska 12 otvorena i druga prodavnica FSS "Fan šop Orlovi".

Svečanom činu prisustvovali su čelni ljudi FSS, predsednik Dragan Džajić, potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, kao i selektor Srbije Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić.

"Sve je super, baš lep potez FSS i njegovog rukovodstva. Lepo je, praktično, za sve prolaznike, mogu da kupe dres ili neki suvenir", naveo je Tadić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()