Aleksandra Krunić u poslednjem kolu kvalifikacija za turnir u Rimu

Krunić je na 508. mestu WTA liste, dok je Bai 90. teniserka sveta.

06.05.2024. 18:26
  • Podeli:
aleksandra krunić, 18 mart 2024 - profimedia-65f886ff7971e.webp Foto: Profimedia

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo, poslednje kolo kvalifikacija za WTA turnir u Rimu, pošto je danas na startu kvalifikacija pobedila Kineskinju Žuoksuan Bai 2:6, 7:5, 6:2.

Meč je trajao jedan sat i 54 minuta. Krunić je na 508. mestu WTA liste, dok je Bai 90. teniserka sveta.

Kineskinja je dobila prvi set rezultatom 6:2, a Bai je u drugom setu pri vođstvu od 5:4 na svoj servis imala tri vezane meč lopte. Međutim, Krunić je uspela da spase sve tri meč lopte i da izjednači na 5:5. Srpska teniserka je potom osvojila još dva gema i drugi set je dobila rezultatom 7:5.

Srpska teniserka je zatim briljirala u trećem setu, a svojoj rivalki je u ovom delu meča prepustila samo dva gema.

Krunić će u poslednjem kolu kvalifikacija za turnir u Rimu igrati protiv Alijaksandre Sasnovič iz Belorusije.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()