Alkaraz: Nadam se da Dejvis kup u Malagi nije Nadalov poslednji ples

Španski teniser je više puta nagovestio da bi sezona 2024. mogla da bude poslednja u njegovoj karijeri.

25.09.2024. 12:47
  • Podeli:
nadal i alkaraz reuters-66aa8995cb4ca.webp Foto: Reuters

Španski teniser Karlos Alkaraz kaže da se nada da Rafael Nadal neće završiti igračku karijeru na Finalnom turniru Dejvis kupa u Malagi.

Selektor reprezentacije Španije David Ferer objavio je pre nekoliko dana da će Nadal igrati za selekciju ove zemlje na Finalnom turniru Dejvis kupa, koji je na programu od 19. do 24. novembra u Malagi.

Osvajač 22 grend slem trofeja poslednji put je izašao na teren na Olimpijskim igrama u Parizu, nakon čega je zbog povrede propustio Lejver kup.

Španski teniser je više puta nagovestio da bi sezona 2024. mogla da bude poslednja u njegovoj karijeri, ali Karlos Alkaraz se nada da neće biti tako.

"Uvek je sjajno imati pored sebe Nadala. Nedostajao mi je na Lejver kupu. Vreme koje provedem sa njim za mene je privilegija. Ne želim da mislim da je to potencijalni poslednji ples za njega u Malagi. Uživam da ga gledam na terenu. Velika je podrška u timu i može da donese mnogo iskustva u Dejvis kupu", rekao je Alkaraz na konferenciji za medije u Pekingu.

Alkaraz će u prvom kolu turnira u Pekingu igrati protiv Đovanija Mpešija Perikara iz Francuske.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()