Alkaraz oduševljen Novakovim povratkom: To je neverovatno

Sjajan meč je odigrao španski teniser

14.07.2024. 18:30
  • Podeli:
novak i alkaraz John WaltonPA via AP-6693fa76c8e94.webp Foto: John WaltonPA via AP

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je Vimbldon nakon što je savladao najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića.

Španac je nakon meča izneo povodom odrbane titule.

"Samo se borim i verujem u sebe, ne znam šta da kažem drugo, sjajna je stvar biti u društvu igrača koji su u istoj godini osvojili ove turnire jer ne smatram sebe velikim šampionom još uvek i trudim se da nastavim da idem svojim putem i da gradim svoju karijeru najbolje što mogu", poručio je Alkaraz i dodao:

"Mnogo sam nervozan i zaboravio sam da čestitam Novaku Đokoviću i njegovom timu jer je ovo bilo jako teško za tebe, uradili ste neverovatan posao posle operacije i Rolan Garosa jer nismo ni znali da li ćeš igrati, a ti došao do finala. Ako se osećaš fizički dobro to je neverovatno, pričao sam sa timom o tome koliko je neverovatno da igraš mečeve i osvajaš poene par nedelja nakon operacije. Veliko poštovanje, sve čestitke. Moj tim i moja porodica su tu, hvala im na podršci i to tokom sve četiri nedelje, a ne samo danas. Hteo sam da budem u što boljoj formi i potrebna mi je bila sva ta podrška svakog dana jer je teško kada ste daleko od porodice i svojih ljudi pa vam hvala što ste uz mene i nadam se da ćemo imati još trenutaka poput ovog", kaže Karlos Alkaraz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()