Serena Vilijams rodila devojčicu

U karijeri, koju je završila prošle godine na Ju-Es openu, osvojila 23 grend slem titule u singl konkurenciji

22.08.2023. 22:27
  • Podeli:
serena-williams-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Nekadašnja američka teniserka Serena Vilijams rodila je devojčicu, preneo je večeras Rojters.

"Dobrodošao moj prelepi anđele", napisala je Serena Vilijams u opisu video snimka, koji je objavljen Tiktoku i dodala da se devojčica zove Adira River Ohanijan.

Serena Vilijams je od novembra 2017. godine u braku sa Aleksisom Ohanijanom. Serena Vilijams i Aleksis Ohanijan imaju ćerku Oliviju, koja se rodila u septembru 2017. godine.

Serena Vilijams (41) je u karijeri osvojila 23 grend slem titule u singl konkurenciji, a igračku karijeru je završila prošle godine na Ju-Es openu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()