Ana Ivanović se vratila tenisu posle osam godina: Srpkinja blistala na egzibiciji u Luksemburgu

Ana je igrala sa Belgijankom Kirsten Flipkens

18.10.2024. 21:21
  • Podeli:

Lepo kaže naš narod - ko čeka, taj dočeka. Još od kako je Ana Ivanović (36) zvanično okačila reket o klin pre osam godina, svi ljubitelji belog sporta su se nadali da bi nekada najbolju, a svakako i najlepšu igračicu sveta, mogli ponovo da vide terenu. No, vreme leti - Ana je sa suprugom, nekadašnjim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom dobila tri sina, i baš kad je nekako bledela nada da ćemo je opet gledati sa reketom u rukama, nedavno je najavljeno njeno učešće na egzibicionom turniru u Luksemburgu.

I zaista, iz Luksemburga su stigle sjajne vesti - Ana Ivanović na terenu, sa reketom u rukama, i puca bekhende, forhende i voleje sve u šesnaest! Dakle, posle osam godina pauze, bivši reket broj jedan ženskog tenisa ponovo "bije".

Ana je uzela učešće na pomenutom egzibicionom turniru u Luksemburgu, gde je odmerila snage sa Belgijankom Kirsten Flipkens (38), koja se iz tenisa povukla prošle godine. I dobro, da, Ana je izgubila sa 2:0 (6:1, 6:4), ali morate imati u vidu da je razlika između dve dame sedam godina aktivnog igranja tenisa, i da je mnogo lakše vratiti se na teren posle godinu dana, nego posle osam godina.

No, rezultat ovde svakako nije bio u prvom planu - ono što je naročito moglo da godi Ani, to je činjenica da je dobila izuzetnu podršku publike, kao i salvu pitanja, čak se može reći i molbi, da se ponovo vrati tenisu. Vreme će pokazati koliko je to realno, tek, sve nas, a naročito Anine fanove, samo može da raduje što se ona ponovo pojavila na teniskom terenu, makar i na egzibicionom turniru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()