AO: Lajović i Kecmanović igrali za Đokovića

Dvojica srspkih tenisera plasirala su se u drugo kolo Grend slema u Melburnu i imali performas posle trijumfa

17.01.2022. 11:47
  • Podeli:
2022-01-05t093138z-173939626-up1ei150qgn1t-rtrmadp-3-tennis-atpcup.jpg

Dvojica srpskih tenisera u prvom kolu Australijan opena pokazali su kako se igra kada imaš dodatni motiv. Dušan Lojović, a za njim i Miomir Kecmanović, slavili su plasman u drugo kolo Grend slema u Melburnu i pobede posvetili drugu Novaku Đokoviću, kome je onemogućeno da brani titulu na turniru jer nije vakcinisan. 

Lajović je slavio sa 3:2 protiv Martona Fucoviča po setovima 6:3, 4:6, 6:1, 6:7, 6:1 i priredio malo iznenađenje za sve one koji su ga smatrali manjim favoritom u ovom meču, dok je Kecmanović svoj posao sa "srećnim luzerom" Salvatoreom Karusom, koji je zamenio Đokovića na turniru, lako završio posao 3:0 po setovima 6:4, 6:2, 6:1. 

Oba tenisera su, svaki posle svog meča, na terenu razvili srpsku trobojku sa likom Novaka Đokovića uz poruku: 

"Sviđalo vam se to ili ne, najveći je svih vremena".

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()