Barbara Šet nije mogla da odoli, pa pitala Novaka: Gde je ono tvoje drvo?

Svi su od 3. kola Australijan opena, iznova, oduševljeni najboljim teniserom sveta

19.01.2024. 13:56
  • Podeli:
Tan2024-01-1911442222_3 novak djokovic AP PhotoAsanka Brendon Ratnayake-65aa82446c055.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Novak Đoković je igrom u 3. kolu Australijan opena i pobedom protiv Tomasa Martina Ečeverija sa 3:0 vratio nadu i sebi i ostalima da nema razloga da brinu i sumnjaju tokom njegovog puta ka odbrani titule u Melburnu. 

Sigurniji, jači, konkretniji bio je konačno najbolji teniser sveta na terenu. I iznova je naterao ljude da se zapitaju "kako i dokle više možeš tako da igraš".

"Nema nikakve sumnje, moj najbolji meč ove sezone na Australijan openu. Imao sam pozitivan skor i pre meča sa njim, ali igrao sam svoju najbolju igru i zadovoljan sam. Uvek tražim najviše od sebe, ali jednostavno se stvari odvijaju u pozitivnom pravcu. Ok, danas sam uradio sve što je trebalo da uradim, juče sam imao dobar trening", rekao je Novak dok je davao zvaničnom, protokolarnu, izjavu Barbari Šet.

Nekadašnja australijska teniserka je, uz široki osmeh, pitala raspoloženog Novaka 

"Gde je ono tvoje drvo"? aludirajući na Đokovićevu nekadašnju priču o svom odnosu sa prirodom i da svoje izvore energije traži u njoj. 

"Moraću za nekoliko dana da ga nađem", uz osmeh je odgovorio Novak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()