Beker ljut na Kirjosa prešao granicu: Govori sa Onli fans pratiocima, ali ne o tenisu

Jedno je sigurno da neću sedeti ovde za 20, 30 godina tvrdeći da bih mogao da se takmičim, odgovorio je Australijanac

14.12.2023. 10:21
  • Podeli:
Boris Beker-63c15eaa8f7db.webp Foto: Profimedia

Intenzivna svađa Borisa Bekera sa Nikom Kirjosom otišla je na nivo više. Nekadašnji teniser, danas trener, osudio je australijskog igrača zbog toga što je rekao da ne može da se reši bivših zvezda u moderno vreme.

"Tada je igra bila tako spora", rekao je Kirjos za "Atletik" ove nedelje. "Gledao sam Bekera i ne kažem da nisu bili dobri u svoje vreme, ali reći da bi bili isto tako dobri i sada je potpuni apsurd. Veliki servis tada je bio 197 do 200 kilometara na sat. Ljudi poput mene, serviraju danas 220. To je potpuno drugačija igra. Ako ne serviraš tom jačinom, brate, Đoković te pojede živog".

Nemac je to "teško podneo", pa je morao da odgovorio Kirjosu preko društvrenih mreža. 

"Nik pravi mnogo buke oko tenisa u poslednje vreme. Zašto govori o sportu koji očigledno mrzi", napisao je šestostruki osvajač grend slema. "Činjenica radi, Nik nikada nije osvojio veliko prvenstvo kao igrač ili trener. Odakle dolazi njegov kredibilitet? Pokušavam da poredim generacije… Lejver protiv Federera, Borg protiv Nadala, Sampras protiv Đokovića. Neću čak ni da pominjem Mekinroa, Konersa, Lendla, Agasija, Kurira, Edberga, Vilandera, Hjuita i mnoge druge... Razgovarajte sa svojim OnliFans pratiocima o mnogim stvarima, samo ne o tenisu".

Kirjos kao da ima notifikacije instalirane na Bekerove postove - odgovorio je Australijanac Nemcu vrlo brzo: 

"Jedno je sigurno da neću sedeti ovde za 20, 30 godina tvrdeći da bih mogao da se takmičim i poredim sa novom decom koja su stigla. To je definitivno stvar ega".

Beker je želeo da njegova bude poslednja, pa je spustio loptu bez namere pomirenja. 

"Želim Niku brz potpuni oporavak i jedva čekam da ga ponovo vidim na teniskom terenu. On je uzbudljiv igrač kada je u formi. On ima grend slem u torbi, ali mora da se govorite na terenu... Srećno", napisao je Beker
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()