Cicipas predao meč Runeu: Neizvestan za Đokovića ili Sinera

U ranoj fazi meča došlo je do prekida

14.11.2023. 15:30
  • Podeli:
Stefanos Cicipas-655383bd4609b.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Grčki teniser Stefanos Cicipas predao je zbog povrede meč 2. kola Zelene grupe Dancu Holgeru Rune na Završnom turniru sezone u Torinu pri rezultatu 1:2 u prvom setu.

Rune je dobio prvi gem posle velike borbe, pošto je Grk imao dve brejk lopte. Cicipas je izjednačio na 1:1, a onda je Danac na svoj servi poveo 2:1. Grčki teniser je potom odlučio da zbog povrede da preda meč.

U drugom meču 2. kola Zelene grupe od 21 sat će se sastati Srbin Novak Đoković i Italijan Janik Siner.

Cicipas je u 1. kolu poražen od Sinera 6:4, 6:4, a Đoković je nadigrao Runea 7:6 (7:4), 6:7 (1:7), 6:3. 

U 3. kolu, koje je na programu u četvrtak, trebalo bi da igraju Rune - Siner i Đoković - Cicipas.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()