Crvena zvezda obeležila 20 godina od Đokovićeve prve titule

Tim povodom upriličen je turnir nekih budućih teniskih zvezda, a svima se obratio i Novak

23.06.2023. 09:30
  • Podeli:
Novak_Srđan_Đokovic_foto_TW-648c7d22379ba.webp Foto: Twitter/@tennis_photos

TK Crvena zvezda obeležio je 20 godina od prve titule Novaka Đokovića, koju je osvajač rekordna 23 gren slema, osvojio na terenima crveno-belih na Karaburmi.

Tim povodom upriličen je turnir nekih budućih teniskih zvezda, okupile su se i brojne zvanice, a prisutnima se putem video linka obratio i najbolji svetski teniser.

"Želim svim mladim teniserkama i teniserima da se dobro zabave, da se raduju, da se vesele, da se druže i naravno da daju sve od sebe na terenu. Da uživaju u igri, jer tenis je igra u pogotovo u tom uzrastu morate da uživate sa osmehom na licu. Da budete što aktivniji, jer je to zdrav život", poručio je Đoković.

Nije zaboravio Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu.

"Veliki pozdrav za Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu, Pozdravljam i podržavam svaku vrstu takmičenja, za decu svih uzrasta na nacionalnom nivou. TK Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu. Tu sam osvojio prvi profesionalni turnir, daleke 2003. godine i jako me raduje što se i posle 20 godina u istom klubu održavaju turniri za različite uzraste".

Poruku je završio u svom stilu.

"Želim vam sve najbolje i mnogo zdravlja", poručio je Novak Đoković.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()