Daleko od glavnog žreba: Aleksandra Krunić poražena na startu kvalifikacija za turnir u Osaki

Titulu brani američka teniserka Ešlin Kruger

12.10.2024. 13:54
  • Podeli:
aleksandra krunić, 18 mart 2024 - profimedia-65f886ff7971e.webp Foto: Profimedia

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za WTA turnir u Osaki, pošto je danas u prvom kolu kvalifikacija poražena od Rumunke Ane Bogdan sa 2:0 (6:1, 6:2). Meč je trajao 49 minuta. 

Bogdan je 120. teniserka sveta, dok je Krunić 275. na WTA listi.

Bogdan je u oba seta napravila po dva brejka i tako došla do ubedljive pobede.

Rumunska teniserka će u drugom kolu kvalifikacija za turnir u Osaki igrati protiv Japanke Naho Sato, koja je bila bolja od Amerikanke Ališe Parks rezultatom 4:6, 6:4, 6:2.

WTA turnir u Osaki održaće se od 14. do 20. oktobra, a titulu brani američka teniserka Ešlin Kruger.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()