Danka Kovinić objavila jezive pretnje i sramne poruke koje dobija

Njeno prijemno sanduče zatrpano je neretko porukama koje predstavljaju pravi linč

14.04.2023. 12:33
  • Podeli:
Danka Kovinić_USOpen-64390ab780cda.webp Foto: USOpen

Danka Kovinić, trenutno 73. teniserka na svetu, objavila je kakve poruke dobija od ljudi.

Proslavljena igračica odlučila je da objavi deo poruka sa kojima se sreće iz sedmice u sedmicu.

Njeno inboks zatrpan je neretko jezivim porukama koje predstavljaju pravi linč.

Uostalom, pogledajte i njenu objavu.

"Sve neki fini ljudi oko nas. Srećom, jedan tvit podržava samo četiri slike, a vi birajte koji vam je jezik najmiliji. Ne znam treba li da vam se izvinim što nisam 'potamnela' ove pogrdne reči, ali to je to, realnost", napisala je Kovinić.

"J**** prljavo smeće, skoči sa mosta i učini mnoge ljude srećnim. Prljava k***“, bio je jedan od sramnih komentara.

"J**** idiote, umri, ne razumem.“

"K****, j**** ti sve mrtvo i živo što imaš. Jesi čula kada te nađem u Beogradu odseći ću ti obe ruke k******“, bio je jedan od najsramnijih komentara.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()