Đere igrao pod pritiskom smrtnog slučaja protiv Dimitrova

Već imam iskustva sa ovakvim stvarima, ali nisam imun na njih, rekao je srpski teniser

19.01.2023. 10:44
  • Podeli:
Laslo Djere-63c90ef5c3ee6.webp Foto: Profimedia

Laslo Đere je dva dana pred meč, 2. kola Australijan opena, dobio vest iz Srbije da mu je preminula baka. Tuga koja se uselila u telo i misli srpskog tenisera bila je jača od fokusa i kako i sam kaže posle meča "oduzela mu je snagu i glavom nije bio na terenu".

"Žao mi je što se Australijan open ovako završio. Nažalost, desile su se neke stvari prethodnih dana o kojima nisam pričao ni sa svojim timom, ni sa svojom devojkom. U nedelju ujutru sam dobio vest da mi je baka preminula. I iskreno, da ovo nije Grend slem i da nisam na drugom kraju sveta, ne bih sada ni bio ovde. Otišao bih kući", tužno je rekao Đere, a prenosi Telegraf.

Težak životni put je prošao Đere do sada, ostao je bez oba roditelja i zato smrt bake nosi duboku tugu za ovog momka.

"Već imam iskustva sa ovakvim stvarima, ali nisam imun na njih. Imao sam veliku želju da ostvarim prvu pobedu ovde. U nedelju ujutru mi je sestra javila, ja sam već posle sat i po otišao na trening. Ostao sam jer sam imao dobar žreb, želeo sam da pobedim. Ali.. Pokušao sam da se koncetrišem koliko sam mogao, međutim, to mi je stalno bilo u glavi. I sada ovaj meč protiv Dimitrova. Ne volim da izgubim, pogotovo ne bez borbe, ali... Negativne misli su mi samo dolazile. Bile su jače od mene... To je to", rekao je na kraju Đere.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()