Đoković: Australija mi je omiljeno mesto za igru, tu sam osvojio 10 grend slemova

Najbolji teniser sveta izrazio nadu da će zajedno dočekati Novu godinu sa publikom u Pertu

31.12.2023. 14:22
  • Podeli:
novak đoković, junajted kup, pert - 31 dec 2023 - foto AP Photo Trevor Collens Tanjug-65916af43c898.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas, posle pobede nad Kinezom Žiženom Žengom na Junajted kupu, da mu je da drago da se vratio u Pert i da mu je Australija omiljeno mesto za igru, jer je tu osvojio najviše grend slem titula.

"Hvala vam što ste došli u ovolikom broju s obzirom na to da uskoro stiže Nova godina. Pošto se meč nastavlja, nadam se da ćemo je zajedno dočekati na terenu. Australija mi je veoma draga, omiljeno mesto za igru, s obzirom i na to da sam ovde osvojio najviše grend slem titula, a posebno mi je drago što sam se posle toliko vremena vratio u Pert", rekao je Đoković, desetostruki osvajač Australija opena, pred mikrofonom proslavljenog američkog tenisera Džima Kurijera.

Zatim se osvrnuo na meč u kojem je pobedio Kineza sa 2:0 (6:3, 6:2).

"Na početku sam delovao kao da sam zarđao, ali je to normalno dok se ne zagreju motori mesec i više posle poslednjeg zvaničnog meča. On nije imao šta da izgubi. Servirao je dobro, ali je i mene servis služio u ključnim poenima. Kad sam u prvom setu načinio brejk za vođstvo s 3:2, sve je prešlo na moju stranu", zaključio je Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()