Đoković dobro 'zaradio' prolaskom u polufinale: Od ponedeljka se sve menja

Đoković je inkasirao 775 hiljada dolara zbog plasmana među četiri najbolja tenisera u Njujorku

05.09.2023. 23:28
  • Podeli:
Tan2023-09-0403582741_6 novak djokovic us open foto AP PhotoJohn Minchillo-64f793cc34a39.webp Foto: Tanjug/AP Photo/John Minchillo

Novak Đoković se plasirao u polufinale Ju Es opena, ostala su mu samo još dva koraka do 24. Grend slem titule, a uz sve to je uspeo dobro i zaradi, i finansijski i bodovno.

Đoković je inkasirao 775 hiljada dolara zbog plasmana među četiri najbolja tenisera u Njujorku, a uvećao je i razliku na ATP listi gde će od ponedeljka ponovo zauzeti prvo mesto.

Kako stvari stoje, Novak će imati najmanje 700 bodova više od drugoplasiranog Karlosa Alkaraza, pa sve i da mladi Španac uspe nekako da odbrani titulu na Ju Es openu.

Ukoliko bi Alkaraz ispao od Aleksandra Zvereva, a Novak osvojio trofej, razlika bi bila skoro 1.000 bodova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()