Đoković i Kecmanović predali svoj duel u dubl konkurenciji

Novak se povukao sa Mastersa u Parizu

01.11.2023. 19:59
  • Podeli:
kecmanovic djokovic profimedia-0704571862-65412f375189e.webp Foto: Profimedia

Srpski dubl Miomir Kecmanović i Novak Đoković, odlučili su da predaju meč drugog kola na turniru u Parizu u dubl konkurenciji, gde je trebalo da se sastanu sa Ebdenom i Bopanom.

Đoković je već imao meč u singlovima u toku dana, gde je slavio protiv Tomasa Ečeverija veoma lako, a onda je trebalo sa Kecmanovićem da igra i dublove, ali, jednostavno su odlučili da se povuku.,

Njih dvojica su slavili već u jednom meču, a očigledno nisu bili baš spremni da igraju i dubl.

Novak će nastaviti svoj put do nove titule u singlu, gde će igrati protiv Talona Grikspora u meču 3. kola.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()