Đoković: Izgubio sam od boljeg u finalu

Srećan smo zbog tebe, posvećen si momak, uložio si mnogo truda i to se isplatilo, rekao je iskusniji teniser svom mlađem kolegi

06.11.2022. 21:10
  • Podeli:
holger rune-profimedia-1667762527253.webp Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković čestitao je Dancu Holgeru Runeu na pobedi u finalu Mastersa u Parizu.

Rune je posle preokreta slavio protiv Ðokovića 3:6, 6:3, 7:5 i stigao do prvog Mastersa u karijeri.

"Čestitam tvom timu i porodici. Zaslužio si ovu pobedu, imao si sjajnu nedelju. Srećan smo zbog tebe, posvećen si momak, uložio si mnogo truda i to se isplatilo. Sjajna budućnost je pred tobom. Hvala mom timu, izgubio sam od boljeg protivnika. Nekada pobediš, nekada izgubiš. Izgubio sam od boljeg protivnika. Bio je bolji u krucijalnim trenucima meča", rekao je Ðoković posle meča.

Rune je istakao da mu je Ðoković jedan od omiljenih tenisera na ATP turu.

"Gledao sam te kao klinac, divio sam ti se. Želim Ðokoviću i njegovom timu sve najbolje u Torinu. Hvala organizatorima i navijačima", rekao je, između ostalog, Rune.

Ðoković će od 13. do 20. novembra igrati na Završnom turniru u Torinu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()