Đoković mislima i dalje na Australijan openu: Oglasio se najbolji teniser sveta

Sabalenka je prva žena koja je odbranila pehar na AO u poslednjih deset godina

28.01.2024. 10:45
  • Podeli:
novak đoković, 17 jan 2024 - australijan open - profimedia (2)-65a96870e84a8.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napustio je Melburn s težinom u srcu, ali dostojanstveno i sa osmehom na licu. Neprikosnoveni vladar Australijan opena, nije uspeo da odbrani tutulu ove sezone i da dođe do svog 11. pehara na prvogm grend slemu, ali je zadržao svoju posvećenost učesnicima posle ženskog finala. 

Srpski teniser se oglasio prvi put od kada je napustio "Melburn park" i Beloruskini Arini Sabalenki , prvoj ženi koja je uspela da odrani titulu na AO u poslednjih deset godina, čestitao na osvajanju pehara. Ona je, za razliku od Novaka, uspela i drugu godinu za redom da bude neporažena do kraja.

Uz "Čestitam" Đoković je stavio i nekoliko emotikona. 

Printscreen/Instagram/Djokernole

Koliko je Novak Đoković prisutan, ili njegov tim dobro radi za njega, nije važno - važno je da ima dobre namere prema drugim ljudima. Tako najbolji teniser sveta nije zaboravio ni drugu finaliskinju Australijan opena - čestitao je Nole i Kineskinji Ćinven Ženg. 

Poručio joj je Srbin da je odigrala fantastičan turnir i čestitao joj.

Printscreen/Instagram/Djokernole
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()