Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u SAD?

Srpski teniser je dostavio dokumentaciju i podneo molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak u SAD, pošto nije vakcinisan protiv korona virusa

04.03.2023. 11:19
  • Podeli:
Đoković Rubljov Ng Han Guan AP Tanjug-63d0f9c594c1c.webp Foto: Ng Han Guan / AP / Tanjug

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće učestvovati na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju pošto mu državna bezbednost Sjedinjenih Američkih Država nije izdala dozvolu za ulazak u zemlju.

Đoković je dostavio dokumentaciju i podneo molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak u SAD, pošto nije vakcinisan protiv korona virusa, ali je senator sa Floride Rik Skot danas na svom Tviter profilu objavio da je Đokovićev zahtev odbijen.

"Rečeno nam je da je Đokovićev zahtev odbijen i on neće biti u mogućnosti da učestvuje u Majamiju naredne nedelje. Predsednik Džo Bajden mora da popravi to odmah i dozvoli mu da igra u našoj zemlji", napisao je Skot.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()