Đoković odgovorio komičaru na imitaciju: Nikada neću usporiti

Najbolji teniser sveta ume da prihvati šalu

02.10.2023. 08:48
  • Podeli:
Novak Djokovic davis cup-650492b8bfdea.webp Foto: Reuters

Britanski komičar Džoš Beri je imitirao Novaka Đokovića, a najbolji teniser sveta mu je na tome čestitao i smatra da je posao odradio fantastično. Nole je još jednom pokazao da ume da prihvati šalu na svoj račun, a i nemali broj puta se on našalio na tuđi.

"Pa, moj prijatelju mislim da nikada neću usporiti. Ali stvarno, neću se nikada penzionisati, nastaviću da igram tenis. Veganska dijeta znači da imam unutrašnje organe kao 14-godišnjak, tako da ću nastaviti", bio je odgovor Novaka Đokovića na tekst koji je Beri upotrebio imitirajući ga.

Inače poznati imitator je ranije mnoge tenisere "skidao", a najomiljeniji su mu, do sada, bili Rodžer Federer, Rafael Nadal i braća Marej.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()