Đoković otkrio o čemu priča sa svojim timom tokom meča: Šta će meni taktika

Trebalo bi da igram tenis bolje i konstantije da bih osvojio trofej, kaže najbolji srpski teniser

01.06.2023. 14:27
  • Podeli:
novak_djokovic_nole-644034d876162.webp Foto: Anadolija

Novak Đoković je konačno otkrio ono što mnoge zanima dok gledaju njegove, nervozne, nastupe. Srpski teniser je u Parizu rekao o čemu tačno priča i diskutuje sa svojim ljudima u boksu tokom meča.

"Banane, urme i vodu. Pitam ih, pokažem im, šta mi treba. Šta će meni taktika. Dogovorimo se lepo pre meča, oni donose jabuku, pa krušku, pa neke magnete su mi sada stavil", našalio se Đoković posle 2. kola Rolan Garosa.

Uozbiljio je srpski teniser potom priču i rekao šta očekuje od sebe u nastavku turnira: 

"Uvek može bolje i od sebe očekujem mnogo. Trebalo bi da igram tenis bolje i konstantije da bih osvojio trofej, ja to znam i verujem u sebe i svoje sposobnosti. Prva dva meča su prošla dobro", rekao je Novak.

Naredni protivnik, u trećoj rundi grend slema na šljaci, je Alehandro Davidovič Fokina.

"Izgubio sam od njega u Monaku, na počecima dosta slabije igram od nivoa koji je željen. On je specijalista za ovu podlogu, vidno je napredovao ovih godina. Kompletnu igru ima. Sigurno je jedan od težih protivnika u 3. kolu, znam da će se dobro spremiti. Očekujem visok nivo igre od njega", zaključio je Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()