Đoković otvorio dušu pred kamerama: 'Nadal i ja nismo prijatelji'

Đoković je gostovao na francuskoj televiziji

31.10.2023. 08:31
  • Podeli:
đoković nadal profimedia-6540ad4986f33.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković, koji je juče bio jedna od zvezda ceremonije dodele "Zlatne lopte", pre odlaska na dodelu gostovao je na francuskom kanalu France 5.

Odgovarajući na mnogobrojna pitanja u jednom trenutku Đoković se sa voditeljom dotakao teme njegovog odnosa sa Rafelom Nadalom.

Nole je odmah priznao da mu je popularni Rafa najbolji rival.

"Uvek je bio veliki izazov da igram protiv njega na Rolan Garosu, njegovoj drugoj kući", iskren je bio Đoković.

Novak je dodao i da smatra da će svaki meč između njega i Nadala ući u istoriju.

"Posebni su za mene u karijeri, ali i u evoluciji mene kao igrača", bio je otvoren Nole.

Govoreći o ličnom odnosu prema Nadalu Đoković kaže da nisu prijatelji.

''Nismo nužno prijatelji, ali se veoma poštujemo i nadam se, govorim u svoje ime, da ćemo posle naših karijera moći da popijemo piće na plaži i pričamo o životu'', istakao je Nole.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()