Đoković poslao snažnu poruku celoj Srbiji: 'Ovo je najlepši doživljaj...'

Bura emocija

12.08.2024. 21:14
  • Podeli:
đoković oi-66ba5eb694ff4.webp Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ

Večeras je u glavnom gradu Srbije viđen pravi spektakl koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Naime, ispred Starog dvora, na čuvenom balkonu, održava se svečani doček za srpske osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Parizu.

Mnogobrojnim navijačima obratili su se osvajači medalja, zlatni vaterpolisti i strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, osvajačica srebrne medalje u tekvondou Aleksandra Perišić, bronzani košarkaši i osvajač zlatne medalje Novak Đoković.

Kada se Novak Đoković pojavio na balkonu usledila je bura emocija, skandiranje najboljem teniseru sveta.

"Dobro veče svima, dobro veče Beograde. Ja sam imao tu čast i zadovoljstvo da budem na ovom posebnom balkonu više puta u svojoj karijeri, ali me svaki put sve više iznenađujete i inspirišete, svakog od nas ovde. Niste svesni koliko dajete snage i podstreka, da izađemo ovde pred vas. Ovo je najlepši doživljaj koji sportista iz Srbije može da doživi. Živela Srbija, idemo", rekao je najbolji teniser ikada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()