Đoković predvodi Srbiju u Dejvis kupu

Prvi protivnik Grčka

01.09.2024. 08:32
  • Podeli:
novak đoković us open AP PhotoFrank Franklin II tanjug-66d0114df2ac6.webp Foto: AP PhotoFrank Franklin II Tanjug

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki odredio je tim koji će se suprotstaviti Grčkoj u Svetskoj grupi I u Beogradu 14. i 15. septembra.

Na spisku su Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović, dok će sparing partner biti juniorski reprezentativac Marko Maksimović. Na spisku nema povređenog Lasla Đerea.

Srbija dočekuje Grčku u okviru Svetske grupe I Dejvis kupa u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, što će biti prvo pojavljivanje pred prestoničkom publikom posle punih sedam godina.

Žreb je na programu 13. septembra, kada će se znati ko direktno igra sa kim prvog dana. Kako Grci najavljuju dolazak u najboljem sastavu, derbi Novak Đoković - Stefanos Cicipas se očekuje u nedelju, odmah posle dubla.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()