Đoković preskočio još jedan trening

Srpski teniser je u nedelju otkazao prvi trening u Melburnu, a isto je učinio i u ponedeljak, dan pred start Grend slema

16.01.2023. 09:29
  • Podeli:
novak djokovic - reuters-63c502cfb3aff.webp Foto: Reuters

Novak Đoković drugi uzastopni dan neće trenirati na "Melburn parku".

Podsećamo, Nole je u nedelju trebalo da održi trening, ali su naknadno organizatori objavili da je isti otkazan zbog povrede.

Sam Đoković je u izjavi za medije rekao da se muči s povredama u poslednje vreme.

"Malo se mučim sa time, da budem iskren, u poslednjih sedam dana, ali nadam se da nije veća briga. Zasad sam u stanju da treniram, da se takmičim, igram poene, trening setove. To je pozitivan znak. Jesam malo oprezniji, ne idem punom snagom na treninzima, čuvam energiju za sledeću nedelju. Nadam se da mi tada neće biti problem", izjavio je Đoković.

Podsećamo, Đoković je Australijan open osvajao devet puta, a svoj prvi meč na ovogodišnjem turniru igraće u utorak oko 11.00 po srednjeevropskom vremenu, protiv Španca Roberta Karbaljesa Baena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()