Đoković protiv Muzetija: Objavljena satnica polufinala Vimbldona

Pre njih dvojice meč će odigrati Alkaraz i Medvedev

11.07.2024. 16:40
  • Podeli:
novak đoković, vimbldon, 27 jun 2024 - foto Reuters-66806e7f05f71.webp Foto: Reuters

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće sutra drugi po redu meč na Centralnom terenu protiv Italijana Lorenca Muzetija u polufinalu Vimbldona, saopštili su danas organizatori takmičenja

Program na Centralnom terenu počinje u 14.30 sati kada će se u prvom polufinalu sastati branilac titule Španac Karlos Alkaraz i Rus Danil Medvedev.

Po završetku tog meča na teren će izaći Đoković i Muzeti, a njihov duel trebalo bi da počne oko 17.30 časova.

Đoković je drugi teniser sveta, dok je Muzeti 25. igrač na ATP listi.

Srpski teniser je slavio u pet od šest međusobnih duela, u njihovom poslednjem meču u trećem kolu Rolan Garosa Đoković je bio bolji rezultatom 7:5, 6:7 (6:8), 2:6, 6:3, 6:0.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()