Đoković saznao protiv koga će igrati na startu Mastersa u Rimu

Sa njim je samo jednom igrao

09.05.2024. 19:22
  • Podeli:
novak đoković monte karlo profimedia-66180791de6af.webp Foto: Profimedia

Francuz Korentan Mute biće protivnik srpskom teniseru Novaku Đokoviću u drugom kolu mastersa u Rimu pošto je danas savladao Rusa Romana Safijulina rezultatom 2:1 (3:6, 7:6 (7:1), 6:2) za dva sata i 35 minuta.

U prvom setu Francuz je napravio dva, a Rus tri brejka i tako stigao do vođstva, ali je zatim usledio veliki preokret. Mute, 83. na ATP listi, osvojio je drugi set u taj-brejku, pošto nijedan teniser nije uspeo da napravi brejk. 

U trećem setu Mute je napravio dva brejka i stigao do pobede protiv 39. igrača sa ATP liste. 

Mute je u glavni žreb mastersa u Rimu ušao kao "laki luzer" pošto je u finalu kvalifikacija bio poražen od Brazilca Tijaga Monteira (0:2 - 3:6, 4:6). 

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 7.877.020 evra.

Đoković je protiv Mutea igrao samo jednom i to na Mastersu u Parizu 2019. godine kada je Srbin na startu slavio sa 2-0, po setovima 7:6, 6:4.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()