Đoković saznao rivala u polufinalu Pariza

Rubljov ide na megdan Novaku

04.11.2023. 08:43
  • Podeli:
novak đoković, masters u parizu, nov 2023 - foto  (6)-6544d5b00fb31.webp Foto: AP Photo/Michel Euler/Tanjug

Najbolji svetski teniser Novak Đoković igraće protiv Rusa Andreja Rubljova u polufinalu mastersa u Parizu.

Ovo je epilog meča u kom je Rubljov, posle tri seta, dobio 13. nosioca Aleksa de Minaura rezultatom 4:6, 6:3, 6:1.

Đoković i Rubljov su se do sada pet puta sastajali i Srbin vodi sa 4:1, a duel njih dvojice nećemo sigurno videti pre 17 časova. Podsetimo, u drugom polufinalu su Stefanos Cicipas i Grigor Dimitrov.

Rubljov i De Minaur su odigrali tvrd prvi set u kom smo prvu brejk šansu videli pred kraj, pri rezultatu 4:4 i na servis Australijanca. Izvukao se De Minaur i već u narednom gemu je oduzeo servis Rusu, te i u 10. još jednom sačuvao svoj.

Za razliku od prvog, u drugom smo već na startu videli dve brejk šanse za De Minaura, a zatim i tri vezana brejka. S tim da je Rus bio taj koji se više radovao i vodio je sa 5:2.

Dovioljno da izjednači u setovima, a onda za 32 minuta u trećem dođe do ubedljivih 6:1. Uz čak šest meč lopti koliko je imao na servis rivala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()