Đoković se oglasio povodom izbora trenera godine: Dragi moj treneru, izgleda da nismo dovoljno postigli

Čestitke nisu izostale

14.12.2023. 12:46
  • Podeli:
Goran Ivanišević Novak Đoković_Thibault Camus AP Tanjug-648612bacaf1d.webp Foto: Thibault Camus / AP / Tanjug

Odluka ATP da trenere Janika Sinera, Darena Kejhila i Simonea Vagnocija, proglase za najbolje trenere sezone nije se dopala najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.  

Srpski teniser se oglasio na društvrenim mrežama i izneo svoj stav, ali nje umanjio značaj trenera italijanskog igrača jer oni nisu krivi, a nisu ni birali sami sebe. 

Obratio se Đoković svom treneru Goranu Ivaniševiću.

"Čestitam Darenu i Simoneu na odličnoj sezoni sa Janikom Sinerom", napisao je Đoković, pa se potom obratio i svom treneru.

"Gorane, mislim da bi trebalo da osvojimo sva četiri grend slema kako bi ti možda, ali samo možda, bio u prilici da osvojiš nagradu za trenera godine. Završiti godinu na prvom mestu, osvojiti tri grend slema, završni Masters i pisanje istorije ovog sporta nije dovoljno, moj dragi treneru", izneo je svoj stav Novak na Instagram storiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()