Đoković stigao u Bugarsku: Dimitrov ga srdačno dočekao

Bugarin je svojevremeno dolazio u Beograd kada se igrao Adrija tur koji je organizovao upravo Đoković tokom korona virusa

17.09.2024. 13:05
  • Podeli:
djokovic i dimitrov printscreen instagram-66e96096ed478.webp Foto: Printscreen/Instagram/Djokernole

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković je otputovao u Bugarsku gde će igrati egzibicioni meč protiv Grigora Dimitrova. 

Naime, oni su inače veliki priajtelji van terena. Bugarin je svojevremeno dolazio u Beograd kada se igrao Adrija tur koji je organizovao upravo Đoković tokom korona virusa.

Dimitrov je sada uzvratio posetu svom drugaru i od 20 časova će odmeriti snage sa njim u Sofiji.

Nole je stigao u Bugarsku, gde ga je dočekao Dimitrov, a to je i objavio na svom profilu na Instagramu.

Cene karata za ovaj meč su od 40 do 65 evra, a sav prihod ide u humanitarne svrhe za podršku Fondaciji Grigor Dimitrov.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()