Đoković sumirao utiske nakon poraza: Iznenađen sam, zaista loše

Slavio je Italijan sa 2:1 protiv sprskog asa

12.03.2024. 12:25
  • Podeli:
Novak Djokovic Indijan Vels AP PhotoMark J. Terrill_Tanjug-65f021af6383c.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Najbolji svetski teniser Novak Đoković sumirao je utiske nakon poraza u trećem kolu Indijan Velsa od Italijana Luke Nardija 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:3 i izjavio da je iznenađen lošom igrom.

Đoković je nakon eliminacije sa Mastersa u Indijan Velsu čestitao Nardiju i rekao da je Italijan naročito u trećem setu igrao odlično.

"Nisam znao mnogo o njemu, ali gledao sam ga i znao sam da poseduje veliki kvalitet sa osnovne linije, pogotovo forhendom. Dobro se kreće, veoma je talentovan. Ušao je žreb kao srećni gubitnik i nije imao šta da izgubi, tako da je igrao sjajno i zaslužio da pobedi. Više sam iznenađen nivoom svoje igre - zaista, zaista loše. Te dve stvari su se poklopile i rezultat je negativni ishod", istakao je Đoković.

Dodaje Novak i to da je protivniku pomogao da dobro odigra.

Italijan Luka Nardi, 123. teniser sveta, u glavni žreb prvog mastersa u sezoni dospeo je kao "srećni gubitnik".

"Znao sam da neće pasti ako ga ja ne nateram, a nisam to učinio. Pomogao sam mu da igra dobro, a sebi nisam uopšte. Pravio sam neke zaista užasne neiznuđene greške, defanzivan tenis, bez mnogo snage na lopti u trećem setu. On je ušao u teren i koristio vreme koje je imao na raspolaganju, igrao je rasterećenije i agresivnije od mene", zaključio je Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()