Đoković u "Pioniru" posle sedam godina: Nadam se da ćemo inspirisati decu da uzmu reket u ruke

Pobedio Grka za za plasman u Svetsku grupu Dejvis kupa.

14.09.2024. 18:31
  • Podeli:
djokovic novak una-66e5b9c25105a.webp Foto: UNA

Teniska reprezentacija Srbije povela je 2:0 protiv Grčke u meču za plasman u Svetsku grupu Dejvis kupa, pošto je Novak Đoković danas u dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedio Janisa Ksilasa rezultatom 6:0, 6:1, za samo 45 minuta.

"Hvala što ste nam ulepšali dan i doneli sreću svima nama. Posebno bih se zahvalio roditeljima što su doveli decu. To je najlepši prizor za nas. Nadam se da će se sva deca i mladi ljudi inspirisati da uzmu reket u ruke i predstavljaju Srbiju", rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković posle pobede protiv Grka.

Srbija posle prvog dana meča za ostanak u Svetskoj grupi vodi 2:0, a Đoković je naglasio da je srećan što je igrao u "Pioniru" posle sedam godina.

"Ova dvorana je inače hram košarke, ali ovih sedam dana je hram tenisa. Posle sedam godina sam igrao ovde, bilo je fantastično, možda najbolja atmosfera ikad, verujem i zbog toga što je prvi meč posle olimpijskog zlata. Uživao sam, tu su bila i moja deca. Pozivam sve da dođu i sutra, videćemo, što se mene tiče spreman sam za dubl", poručio je Đoković.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()