Đoković ubedljiv protiv Vavrinke: Bez izgubljenog seta ide u osminu finala Vimbldona

Brži i od policijskog časa

08.07.2023. 08:09
  • Podeli:
Đoković Tanjug AP Alberto Pezzali-64a8fd8a4d38b.webp Foto: Tanjug/Ap/Alberto Pezzali

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Vimbldona. 

Srpski teniser je bio bolji od Stena Vavrinke sa 3:0 (6:3, 6:1, 7:6) i zakazao duel sa Poljakom Hubertom Hurkačom, kome je trava omiljena podloga, i nema dileme da najboljeg igrača na svetu očekuje izuzetno težak duel.

Najvažnije da je srpski teniser sinoć stigao do pobede, jer da nije osvojio treći set, meč bi bio prekinut zbog policijskog časa, i on bi bio nastavljen sutra, što bi sigurno bilo dodatno opterećenje za Đokovića.

Ovako svima je laknulo, pre svega Noletu, koji je bio fokusiran da sve završi do ponoći, što mu je uspelo za rukom, a danas će imati dan odmora i borbu za titulu na Vimbldonu nastavlja u nedelju.

Što se tiče samog meča protiv Vavrinke, Đoković je dominirao u prva dva seta, bez većih problema uspeo je da ih osvoji. 

Međutim, Švajcarac se vratio u igru u trećem, dosta namučio našeg igrača, dobro servirao, čak je imao i dve lopte do osvajanja tog seta u taj brejku, ali kad je bilo najvažnije Nole je uspeo da preokrene i stigne do izuzetno važnog trijumfa i time nastavi pohod ka osmoj titulu na Vimbldonu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()