Drama u Šangaju: Odložen meč Novaka Đokovića

Srbin još uvek nije dobio protivnika

06.10.2024. 14:45
  • Podeli:
novak đoković, 27 avg 2024 - AP Photo Matt Rourke Tanjug (3)-66cd4cc75fb2f.webp Foto: AP Photo/Matt Rourke/Tanjug

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković se trenutno nalazi  u Šangaju gde nastupa na Masters turniru.

On i dalje čeka protivnika u trećem kolu. Kiša i loše vreme poremetili su program pa tako još nije odigran meč između Stana Vavrinke i Flavija Kobolija.

Tako će Novak, umesto u ponedeljak, na teren najverovatnije u utorak.

Osim meča u kom čeka rivala, cela osmina finala je još u magli, pošto drugo kolo nisu počeli ni njegovi potencijalni rivali u toj fazi takmičenja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()