Ečeveri pre odlaska iz Melburna: Pitao bih Novaka za savet

Poseban je osećaj deliti teren sa svojim uzorom, kaže Argentinac

19.01.2024. 15:53
  • Podeli:
Tomas Martin Ečeveri-65aa3e636d0d2.webp Foto: AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake/Tanjug

Tomas Martin Ečeveri je završio, u 3. kolu, nastup na Australijan openu. Žreb ga je odveo na duel sa Novakom Đokovićem, koji je bio neumoljiv i savladao ga u tri seta. 

Argentinac nije nezadovoljan, a sa turnira odlazi uz veliko iskustvo. Naročito što je snage odmerio sa svojim uzorom.

"Đoković je moj teniski idol. Kada sam počinjao gledao sam svaki njegov meč i poseban je osećaj deliti teren sa njim", rekao je Tanjugu Tomas Ečeveri.

Bio je to njihov treći međusobni duel. Prošle godine sastali su se u Rimu i Parizu, a Argentinac još nije uspeo protiv Srbina da osvoji ni set. Za razliku od prethodna dva turnira Tomas je sada pružio najveći otpor.

"Zadovoljan sam kako sam odigrao. Videli ste, u prvom setu je napravio brejk kada je bilo 30:30. On ima neverovatan retern. I da, ovaj put je bilo  bolje nego na prethodna dva meča", istakao je Ečeveri i na konstataciju da je i Đoković pohvalio njegovu igru, rekao je da je publika mogla da uživa u odličnom meču.

Saveti svima dobro dođu

Na pitanje izveštača Tanjuga šta bi on pitao Đokovića, kada bi mogao da mu postavi jedno pitanje, Ečeveri nije imao dilemu:

"Pitao bih ga kako vidi moju igru i koji savet može da mi da da budem još bolji".

Na kraju, na pitanje da li bi on nešto mogao da posavetuje Đokovića, uz osmeh je rekao:

"Naravno da ne. Sve što on radi je neverovatno", istakao je Ečeveri.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()