Endi Marej otkrio šta sigurno neće raditi po odlasku u penziju

Ujedno i čime bi mogao da se bavi...

06.07.2024. 07:30
  • Podeli:
marej-668797cd00354.webp Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Odigrao je Endi Marej svoj poslednji Vimbldon u karijeri, dobio je poseban oproštaj u četvrtak, dok će do kraja godine definitivno otići i u zasluženu penziju.

Tokom oproštajnog intervjua koji je dao Su Barker, živoj legendi Vimbldona i prenosa mečeva, Mari je na neki način nagovestio šta bi mogao da radi kada se povuče. Tačnije, šta sigurno neće raditi.

Na njeno pitanje da li će ga ponovo videti na Vimbldonu nakon što prestane da igra, Mari je rekao: "Nikada se neću vratiti!"

To je značilo da ne želi da bude komentator kao mnogi bivši teniser, te je svoj razlog objasnio tako što je otkrio da nije uživao kda je jednom dobio tu ulogu.

A zatim je između redova poručio čime želi da se bavi:

"Verovatno bi mi bilo udobnije da sedim gore u trenerskoj loži!"

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()