Federer čestitao Đokoviću neverovatan podvig

Švajcarac je jedan od dva najveća Novakovih rivala, koji je u karijeri osvojio 20 gren slem titula

30.01.2023. 08:21
  • Podeli:
Novak Đoković i Rodžer Federer.jpg Foto: Profimedia

Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje 10. titule na Australijan openu, a ukupno 22. gren slem trofeja.

"Neverovatan podvig, ponovo. Velike čestitke", objava je na zvaničnom Instagram profilu Rodžera Federera.

Švajcarac je jedan od dva najveća Đokovićevih rivala i ima osvojenih 20 gren slem titula.

Novak Đoković se osvajanjem pehara na Australijan openu izjednačio sa Špancem Rafaelom Nadalom, po broju osvojenih grend slem titula.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()