Gde je i šta radi Novak Đoković: Kraj ski sezone on je željan snega

Oduševio je i domaće i strane takmičare

26.03.2024. 12:09
  • Podeli:
Novak Đoković2-65b36e7ac697a.webp Foto: AP Photo/Louise Delmotte/Tanjug

Novak Đoković je teniski reket ovih dana zamenio skijama.

Najbolji teniser sveta boravi na Kopaoniku, koji je zavejan snegom kako nikada nije bio ove sezone, prenose Niške vesti. Na stazi Crna duboka održava se 20. Eurobalkan FIS kupu i Državnom prvenstvu u skijanju, u organizaciji Skijaškog kluba Niš uz podršku Skijaškog saveza Srbije.

I dok se sve pripremalo za početak takmičenja (27. marta), na snegu se pojavilo iznenađenje u vidu Novaka Đokovića. Njegovo prisustvo oduševilo je i domaće i strane takmičare. 

"Novak je prošao pored starta i sve prisutne pozdravio. Mladim takmičarima poželeo je sreću, a neki od instruktora iskoristili su priliku da se slikaju sa najboljim teniserom", pišu Niške vesti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()