Hamad izbacio Poprina: Sjajni Međedović preko 42. igrača sveta do 2. kola mastersa u Rimu

Međedović, koji je plasman u glavni žreb izborio kroz kvalifikacije, igraće u drugom kolu protiv Alehandra Davidoviča Fokine iz Španije

09.05.2024. 12:53
  • Podeli:
dejvis kup, teniseri srbije u malagi - 22 nov 2023, hamad međedović - foto TSS Srđan Stevanović (6)-655e7317a0013.webp Foto: TSS/Srđan Stevanović

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo mastersa u Rimu, pošto je danas u prvom kolu pobedio Australijanca Alekseja Popirina 6:3, 6:2.
Meč je trajao jedan sat i 16 minuta. Popirin je 42. teniser sveta, dok je Međedović 121. na ATP listi.

Međedović, koji je plasman u glavni žreb izborio kroz kvalifikacije, igraće u drugom kolu protiv Alehandra Davidoviča Fokine iz Španije.

Na Mastersu u Rimu igraće još trojica srpskih tenisera - Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Novak Đoković. Kecmanović će kasnije danas u prvom kolu igrati protiv Amerikanca Brendona Nakašine, dok će se Lajović večeras sastati sa Lorencom Sonegom.

Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati sa pobednikom duela između Rusa Romana Safijulina i Korentana Mutea iz Francuske.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 7.877.020 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()