Holger Rune preokretom do trećeg kola Mastersa u Šangaju

Masters u Šangaju se igra za nagradni fond od 8.995.555 dolara

07.10.2024. 15:45
  • Podeli:
Holger Rune AP PhotoMark J. Terrill_Tanjug-65f2c5fb41627.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Danski teniser Holger Rune plasirao se u treće kolo Mastersa u Šangaju, pošto je danas u drugom kolu pobedio Italijana Matea Beretinija 4:6, 6:4, 6:3.

Meč je trajao nešto manje od dva sata. Rune je 14. teniser sveta, dok se Beretini nalazi na 44. mestu ATP liste. Ovo je bio peti međusobni duel italijanskog i danskog tenisera, a četvrti trijumf Runea.

Danski teniser će u trećem kolu Mastersa u Šangaju igrati protiv Čeha Jiržija Lehečke.

Ranije danas plasman u treće kolo izborili su Amerikanci Tejlor Fric, Frensis Tijafo i Markos Giron, Rus Roman Safijulin, Bugarin Grigor Dimitrov, Belgijanac David Gofan i Holanđanin Talon Grikspor. 

Masters u Šangaju se igra za nagradni fond od 8.995.555 dolara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()