I Đoković došao na Berijev repertoar: Biću najbolji igrač u celoj galaksiji

Sigurno se i najbolji teniser sveta nasmejao ovoj imitaciji

01.10.2023. 13:51
  • Podeli:
Novak Đoković-65044269e2a62.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Na "tapet" poznatog britanskog komičara Džoša Berija stigao je i Novak Đoković. Britanac, poznat po svojim imitacijama, još jednom je nasmejao ljubitelje tenisa svojim nastupom, ovog puta je "skinuo" najboljeg tenisera sveta.

Sigurno se i Nole silno nasmejao ovim što je čuo: 

"Pa, moji prijatelji mislim da nikada neću usporiti. Ali stvarno, neću se nikada penzionisati, nastaviću da igram tenis. Veganska dijeta znači da imam unutrašnje organe kao 14-godišnjak, tako da ću nastaviti. Moje telo i moj duh su u perfektnoj stanju i balansu. Čak i kada Zemlja bude užasna zbog klimatskih promena ja ću se pobrinuti da odemo na druge planete kako bih pobeđivao u tenisu u celom univerzumu. Biću najbolji igrač cele galaksije", Novakovim tonom glasa govorio je pred kamerama Džoš Beri.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()