Ivanišević naglas razmišlja: Sad imam sve sa Novakom, mogu otkaz da dam

Još je gladan, igra sjajan tenis, obara rekorde, lepo je gledati ga iz lože. Imam dobra mesta, uživam, kaže trener

11.09.2023. 14:29
  • Podeli:
Novak Đoković i Goran Ivanišević-64ff083d81761.webp Foto: AP Photo/Alberto Pezzali/Tanjug

Novak Đoković ne staje, on pojačava svoj ritam sa svakom novom sezonom i novom godinom života. Najbolji teniser sveta čekao je dva leta da mu dozvole da uđe u SAD i igra na američkoj turneji. A kada je to dočekao objasnio je svetu da je i dalje silan na tvrdoj podlozi. 

Nole je prvo osvojio Sinsinati, a potom i Njujork - Ju Es open. U svoju kolekciju se smestio, kao niko pre njega, 24. veliku titulu i postao apsolutni rekorder po broju grend slem pehara u obe konkurencije (pretekao i Margaret Kort).  

"Čoveče, 24 grend slem titule. Volim ove konferencije, jer to znači da je Novak osvojio slem. Žalim zbog Vimbldona, dva, tri poena su prelomila, mogao je da osvoji sva četiri. Hajde da ipak ne budemo razmaženi. Uradio je nešto neverovatno. Još je gladan, igra sjajan tenis, obara rekorde, lepo je gledati ga iz lože. Imam dobra mesta, uživam", u svom stilu je utiske podelio sa ostalima Goran Ivanišević.

Nekadašnji hrvatski teniser i aktuelni trener srpskog igrača ističe da nije iznenađen onim šta Novak radi.

"Ako osvoji 25. slem, onda će da razmišlja o 26. slemu. Uvek ima nešto još i dalje. Vodi brigu o telu, o svakom detalju, sve mora da bude savršeno i spremno. Nikada nije u potpunosti srećan na terenu, ne znam da li je to dobro ili loše, možda za nas nije".

Ivaniševeić je sa Đokovićem osvojio sve šta se osvojiti može i sada, kako kaže, može da razmišlja o odlasku. 

"Nije mi sad lakše. Finale slema je finale slema, uvek hoćeš da ga dobije, da odigra dobro, poeni odlučuju, kao na Vimbldonu gde je par poena prelomilo. Sad sam se ušemio. Čuješ ga, ne čuješ ga, nešto kažeš. Falio mi je Ju Es open sa njim, uzeo sam sa Čilićem Njujork, nisam sa Novakom. Sada sam kompletirao sve slemove, imam masterse, turnire 500, 250, mogu sad otkaz da dam. Čelendžere i fjučerse neće da igra". 

A gde Ivanišević sebe vidi u budućnosti? 

"Ne gledam tamo. Sad idem na operaciju kolena i onda polako, šta bude biće", zaključio je Ivanišević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()