Ivanišević se obratio bivšoj supruzi: Porodični sam nasilnik jer sam se usudio da tražim svoj novac

Goran i Tatjana su se razveli pre deset godina

17.10.2023. 10:24
  • Podeli:
Goran Ivanišević Foto Davor PuklavecPIXSELL.jpg Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Teniski trener Goran Ivanišević je porukom na društvenim mrežama iznenadio svet. Nekadašnji hrvatski teniser je na Instagram profilu oglasio privatnu poruku koja je upućena javnosti, a odnosi se na njegovu bivšu suprugu Tatjanu Dragović sa kojom je, prema svemu sudeći, završio na sudu. 

"Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu kojom bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda je osvojila i još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", piše u njegovom postu.

On i Tatjana, koja je oslovljena samo sa inicijalima, su se razveli 2013. godine posle četiri godine braka. Potom su oboje krenuli, srećni i zadovoljni, svojim emotivnim putevima. Imaju zajedničku ćerku i sina Amber Mariju i Emanuela

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()